Nu söker vi två stycken entreprenadingenjörer i region NV Skåne

BAB bygg står inför nya spännande utmaningar och behöver därför förstärka organisationen med ytterligare kompetenta och ambitiösa medarbetare. BAB driver byggservice och entreprenadverksamhet, har 300 medarbetare och omsätter 1200 MSEK. Vi söker nu två stycken entreprenadingenjörer till vårt Åstorps-kontor som är engagerade, ansvarsfulla, målinriktade samt innehar en hög grad av kommunikativ förmåga och social kompetens. 

Du kommer att arbeta under stor frihet och rapportera till regionchef. Du förväntas kunna medverka i projekt från början till slut. Dina arbetsuppgifter består av kalkylering, projektering, inköp, stöd till produktion och överlämnande av projekt.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete som entreprenadingenjör eller platschef/arbetsledare. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning, eller har erfarenheten som gör att du kan fylla rollen.

För att lyckas i rollen bör du ha goda datakunskaper, B-körkort och BAS P/U. Vi arbetar i systemen Byggsamordnaren, BidcoN och Bluebeam. Som person är du en lagspelare, har lätt för att samarbeta men ändå är självgående. Vi vill att du ser möjligheter, är kvalitets- och resultatinriktad samt ansvarsfull och stresstålig. Du bör också vara noggrann, lyhörd och ha en bra organisationsförmåga. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och du erbjuds ett arbete med mycket varierande arbetsuppgifter och kommer vara en del av ett glatt gäng i ett växande företag.